This is girlpower! En njutning av blandning. Blandning av engelska, felstavning, särskrivning, smink, ego, party och en hejdundrande massa jag.

2008-12-07

Söndag

Naaw vilken pretty bild på mig och min älskling:) I dag är det söndag=tv. Jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt i dag för att vara så pigg som möjligt i morgon. Det är ju trots allt bara mindre än 2 veckor kvar till julavslutningen så det är bara att kämpa på och hämta nya krafter. På fredag är det luciatåg i min skolan. Ja längtar för då ska jag och chibban titta på evina som är med och sjunger. Det börjar klockan 7 på morgonen så jag blir tvungen att sova hos chibby om hon vill såklart. Nej nu ska jag titta på andra avenyn. Puss

We like boobs!

Nu ska jag dricka vatten

Britney Spears<3

Detta inlägg är tillägnat Britney Spears. Därför att hon är helt jävla underbar och det borde alla tycka. I går kollade jag på en dokumentär om henne "Britney Spears:For the record" den var så fin och hon är en fin människa. Man fick reda på saker man inte visste om henne. Hon har inte haft det lätt och hon förtjänar ett bättre liv. Paparatzin och löpsedlarna tog över hennes liv. Tillskillnad från en "vanlig" kändis som har ca 2-3 papartzis så har Britney 100 gånger fler. Vid hennes comeback vann hon fler vinster än någonsin. Efter att jag sätt denna dokumentär så har jag en ny syn på henne men jag har alltid vetat att hon inte varit som tidningarna framställt henne. Britney bör ses som en förebild både för unga och gamla.
You goo girl!

Bild från i fredags